Mijn eigen speciale wereld.

Ze zeggen, je leeft maar één keer. Dat heb ik ter harte genomen. Heb naar verschillende continenten gereisd. Heb een multiculturele leefomgeving, werk in een internationaal bedrijf. De aarde is anno 2015 niet zo heel groot meer. 

Nu is er nog een wereld. Eentje die met mij meereist in mijn hart. Mijn familie. De basis, zijn wijzelf, wij samen. We zien elkaar niet vaak. Leven onze eigen levens. Maar je weet elkaar te vinden, als een ander je nodig heeft. 

Ik ben dankbaar, dat in dit ene leven, ik meerdere kansen heb gekregen. Kansen om opnieuw te beginnen. Of de kans om af te sluiten. Om sorry te zeggen. Of om te zeggen dat ik er altijd zal zijn.

Lain sayang lain. Satu.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s